Viktualia

Alm. øko kødpakke

Fra 1000 kr

Alm. øko kødpakke

Fra 1000 kr

Lige nu har jeg ikke noget ferskt kød klar til salg, men bestil gerne, så sender jeg et dyr afsted, når jeg har samlet bestillinger nok. Jeg trækker først beløbet fra din konto, når dyret er sendt på slagteriet. Du får selvfølgelig besked i god tid.

Sædvanlige gode og møre kvalitet, hvor du kun betaler for det kød, du reelt modtager, dvs. ikke for kogeben, svind mv. 

Alle udskæringer er ferske og mærkede, så du kan se, hvad der er hvad, når du skal pakke det. Fås som ‘ny’ eller 'gammeldags’ udskæring.

Gammeldags udskæring består af ’gammeldags’ udskæringer som osso buco, bryst, tværreb, bov mv. Den består også af hakkekød, kød til tern, bøffer, højreb, culotte, mørbrad/t-bone steaks, roastbeef, lårtunge mv.

I den nye udskæring bliver alle gl. dags udskæringer hakket, således den består af en stor portion hakkekød, kød til tern, bøffer, højreb, culotte, mørbrad/t-bone steaks, roastbeef, lårtunge mv.

I 1/8 udskæring vejer stegene mellem 800-1.000 g, i 1/4 vejer de ca. det dobbelte. I en ny udskæring er der rigtig meget hakkekød.

Ved bestilling forudbetaler du kr. 1.000,- for 1/8 kødpakke og kr. 1.500,- for 1/4 kødpakke. Restbeløbet afregnes ved afhentning.

Pr. 1/2 kg 59,-

Variant